Friday, November 28, 2008

Farewell Party Kak Mas


pizza hanya sekadar hiasan.... heh


kek pisang ke kek coklat?

Farewell party utk Kak Mas diadakan di ofis sahaja dengan permintaan Kak Mas sendiri.
Tarikh: 27 November 2008
Masa: 1.00 ptg (time rehat)
Hari: Khamis (Sehari sebelum last day Kak Mas kat sapura)

Majlis dimulakan oleh Kak Yat memberikan sepatah dua kata diikuti oleh Pak Cat selaku bos Kak Mas dan diakhiri ucapan oleh En Ruslan.

Kemudian acara diteruskan dengan memberikan peluang kepada Kak Mas untuk memberikan ucapan (masa ni lupa plak nak rekod) dah diakhiri dengan pantun... (yang ni dapat rekod ler..)






Buat Kak Mas hayati lirik lagu di bawah:

Kenangan Terindah

Artist: Samsons
Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu

Darimu...
Kutemukan hidupku
Bagiku...
Kau lah cinta sejati

Ooh...

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Ooh...

Note:
Direct link utk video di atas bagi yang tak bleh view Youtube
1. Ucapan Kak Mas
2. Acara Potong Kek

Gambar2 lain ada kat SINI (kena promote blog sebab dah mencilok gambar lebih awal)

5 comments:

mAr@ZiEy said...

Hhehe..thanks bro..tp tang video tu cmne nak tgk..sedih ni..

♥S@R@♥ said...

sedih la plak lagu 2..

luluchen said...

apala lagu samson...letak la lagu nasyid pertemuan perpisahan tu.haha,baru la kak mas layan

luluchen said...

Pertemuan kita di suatu hari,
Menitipkan ukhuwah yang sejati,
bersyukur ku kehadrat Ilahi,
di atas jalinan yang suci…

Namun kini perpisahan yang terjadi,
dugaan yang menimpa diri ini,
bersabarlah di atas suratan,
kutetap pergi jua…

Kan ku utus kan salam ingatanku,
dalam doa kudusku sepanjang waktu,
ya Allah bantulah hambamu

Mencari hidayah daripadamu,
dalam mendidikkan kesabaranku,
ya Allah tabahkan hati hambamu,
di atas perpisahan ini.

Kan ku utus kan salam ingatanku,
dalam doa kudusku sepanjang waktu,
ya Allah bantulah hambamu

Senyuman yang tersirat dibibirmu,
menjadi ingatan setiap waktu,
tanda kemesraan tersimpul padu,
kenangku di dalam doamu…

Semogaaaaaa… tuhan berkatimu

eiman@nurizan said...

kot ada yang nak tengok video tu berulang kali dah disediakan direct link...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...